вторник, 10 октября 2023 г.

Есть возможность попасть в языковой лагерь! Проживание в той самой нашей ведьминой деревне!!!

 kutsun lapsi Võrumaale laste-matka-mängude-keele-seikluse laagrisse 11-16 august, 2024

Laagri asupaik on Nõiariigis https://noiariik.ee
Ajaloo ja kultuuriga paik annab võimaluse lastel seigelda, matkata, mängida ja õppida/praktiseerida eesti keelt. Ilusad kohad on lähedal. Lõuna- Eestis on ilus, tulge külla!
Olen laagrijuhi kutse ja kogemusega ning aastaid korraldanud laagreid erinevas eas lastele. Meeskonda kuuluvad kogemustega noortejuhid ja õpetajad. Laagris on nii eesti kui muukeelse taustaga lapsed. Eesti keele õpe toimub muukeelsetele lastele, päevakavas tegevused on kõikidele. Eesti keelt emakeelena kõnelevad lapsed saavad eesti keele õppe toimumise ajal mängujuhtidega enam mängida. Soovi korral pakume lepingut õpetajale, kui on soov osaleda ja laagris õpetada.
Käesolevaga pakun lastele meeldejäävat laagrikogemust koos keeleõppetundidega augustis, veel enne kooli, et kõik sõnad meelde tuletada; toetada valmisolekut ja õpihuvi uueks õppeaastaks.

Kuuepäevase laagri hind on 220 eurot. Loomulikult saavad lapsevanemad tasuda osade kaupa.

Palun Teil infot jagada lapsevanematega ning julgustan esitama küsimusi. Laste nimekirja ja osalemise soovin paika saada jaanuari lõpuks, seega palun vanematel kontakti võtta. Sest Nõiariigis toimuvad paljud muud tegevused ning broneering on vajalik juba uue aasta alguses.

Küsimusi ja ettepanekuid ootama jäädes

Lugupidamisega
Pille Raudam
tel: 5226499
laagrijuht

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Tere tulemast kooli!

8.märts

 Kallid tüdrukud,  armsad emad ja lugupeetud vanemad, palju õnne naistepäeva puhul!!! Soovin teile päikest ja soojust!) Suured tänud kõigile...